HOME COLLECTION

Home kolekcija nudi najomiljenije mješavine kroz alternativna rješenja.

Odsada je dostupa ne samo za vaš poslovni prostor već i za vaš dom.

Ponosno ogrnite svoj prostor u miris sa Spring Air® Home kolekcijom koja je nastala od najprodavanijih mirisa Spring Air®, načinjenih od prirodnih sastojaka i godina iskustva u mirisnoj industriji u obliku očaravajućih:

Luksuzne soja svijeće

Smart Air - Luxury Soya Candles

Luksuzne soja svijeće

Trenutačno rješenje za mirisno osvježenje zraka koje stvara očaravajuću atmosferu koristeći dragocjene materijale i svjetlost.

Naše mirisne LUKSUZNE SOJA SVIJEĆE unijet će dašak topline u svako mjesto i izmamiti vam osmijeh.

Izrađene od dragocjenih sastojaka LUKSUZNE SOJA SVIJEĆE djeluju tako da mogu uistinu popraviti svačije raspoloženje svojim umirujućim i uplifting svojstvima.

Spring Air® LUXURY SOJA SVIJEĆE, napravljene od visokokvalitetnog soja voska u kombinaciji s esencijalnim uljima, pružaju vam neusporedivo iskustvo, koristeći posebno odabrane mirisne note u luksuznom spremniku od 330 ml. Odaberite među 9 najprodavanijih Spring Air® mirisa.

Luksuzne Soja Svijeće dolaze 9 mirisa:
Grapes, Blue velvet, White orchid, Adorable, Lavender, Cotton, Pomegranate delight, Breeze, Secret

9 Soya fragrances

Luksuzni štapići od ratana

Smart Air - Luxury Rattan Sticks

Luxury Rattan Sticks

Pouzdani i profinjeni, Spring Air® LUKSUZNI ŠTAPIĆI OD RATANA idealni su estetski dodataka svakom domu, restoranu uredu ili bilo kojem drugom mjestu.

Rješenje koje stilski i diskretno uklapa u svaki prostor, nudeći delikatni i dugotrajni miris. Miris se širi kroz štapiće od ratana koji su uronjeni u esencijalna ulja kako bi upili miris te ga konstantno raspršivali. .Kakav god ugođaj željeli stvoriti, samo pozovite jednog od tim malih „pomagača“ u vaš prostor kako bi uistinu postigli taj ugođaj.

Kvaliteta kao i količina mirisa su od ključne važnosti. Spring Air® u svojim proizvodima upotrebljava precizno odabrane mirise u pomno izračunatim količinama kako bi se postigao njihov optimalni intenzitet . Na taj način se postiže da se kupcu ne svidi samo miris kada ga kupi u prodavaonici, već da on uživa njegov dugotrajni učinak u vlastitom prostoru. U okviru kolekcije Spring Air® HOME, LUKSUZNI ŠTAPIĆI OD RATANA pakirani su u luksuzne bočice od 100 ml. što omogućuje kontinuiranu aromatizaciju tijekom 2 mjeseca.

Luksuzni štapići od ratana dolaze u 9 mirisnih nota:
Grapes, Blue velvet, White orchid, Adorable, Lavender, Cotton, Pomegranate delight, Breeze, Secret

9 Soya fragrances

Ultrascent Premium

Smart Air - Ultrascent Premium

Ultrascent Premium

Ultrascent Premium je alternativno rješenje za aromatizaciju vašeg prostora jednostavno za korištenje.

Upotrijebite mirisne note svog najdražeg parfema, maglica u zraku ili erupcijom zamamnog mirisa kako bi personalizirali prostor na vlastiti način i ostavili utisak.

Ultra Scent Premium je proizvod na osnovi etanola koji može aromatizirati svaki prostor kada se nanese na tkaninu, tekstil, plahte, tepihe, itd.

Ultrascent Premium je dostupan u 9 najprodavanijih Spring Air® mirisa koje volite:

Grapes, Blue velvet, White orchid, Adorable, Lavender, Cotton, Pomegranate delight, Breeze, Secret.

9 Soya fragrances

Infinity kolekcija

Dobrodošli u svijet promjene s INFINITY HOME i CAR uređajima te njihovim misterioznim mirisnim kapsulama u svijet u kojem se tehnologija susreće s inovacijom, jednostavnošću i suvremenim dizajnom.

INFINITY UREĐAJI su ujedno ugodni oku te jednostavni za uporabu. Osmišljeni su da otkriju jedinstven suptilni miris naših ekskluzivnih KAPSULA koje se nalaze u središtu uređaja.

Smart Air - Infinity logotypes

Infinity Home

Smart Air - Infinity Home

Infinity Home – Razigran i veseo

Zadivite svoju obitelj, prijatelje i kolege dijeleći s njima svoj najdraži miris.

Odaberite drugačiji miris, dostupan u 12 različitih nota pogodnih za svaki trenutak te proživite emotivno iskustvo koje stvara mirisni doživljaj.

Infinity Car

Smart Air - Infinity Car

Infinity Car – Zadivljujući i učinkovit

Svako putovanje dobiva svoju vlastitu atmosferu s INFINITY CAR-om, najnovijim mirisnim kapsula sustavom dostupnim u 12 ekskluzivnih mirisnih nota. Svaka kapsula se može smjestiti i ponovno upotrijebiti prema vašem odabiru tijekom različitih trenutaka vožnje.


Kontakt

Za dodatne upite kontaktirajte nas telefonom ili e-mailom

Zlatni Ocean j.d.o.o.

Generalni zastupnik i distributer za Hrvatsku

Zagreb, Varaždin i okolica

Mobitel: +385 91 472 3831

Email: zlatniocean@yahoo.com